Open menu

MODINT Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 70

Zorgeloos ondernemen begint bij het afdekken van de belangrijkste risico's in de bedrijfsvoering. Via Modint Verzekeringsdienst regel je eenvoudig de bedrijfsverzekeringen die nodig zijn, met exclusieve ledenvoordeel. Ontvang een premieberekening met advies speciaal gericht op de bedrijfsrisico’s binnen de mode-, interieur en textielbranche.

Waarom het Bedrijfspakket Zorgeloos Ondernemen?

Onze specialisten spreken dagelijks ondernemers uit de branche en kennen daardoor de specifieke risico’s die spelen. Het Bedrijfspakket Zorgeloos Ondernemen is speciaal samengesteld om deze risico’s voor te minimaliseren.Op basis van wensen en risico’s kan het Bedrijfspakket samengesteld worden.

Kies uit de volgende onderdelen van het bedrijfspakket:

  • Opstal/bedrijfspandverzekering: ontstaat er schade aan een bedrijfspand door bijvoorbeeld brand of inbraak? Dan vergoedt deze verzekering de herstelkosten.
  • Brandverzekering: vergoedt zaak- en bedrijfsschade aan de onderneming ontstaan door onder meer brand, ontploffing, storm, vandalisme, inbraak en wateroverlast aan het verzekerde object.
  • Goederen & inventarisverzekering: waarschijnlijk staan er machines en een kostbare productvoorraad. Mocht er hier schade aan ontstaan, is dit gedekt op deze verzekering.
  • Piekdekkingverzekering: door onze kennis van de branche, weten we dat de waarde van uw voorraad flink kan verschillen. Daarom hebben we een speciale piekdekking aan de Goederen- en inventarisverzekering toegevoegd. De waarde van voorraad kan maandelijks doorgegeven worden waardoor de premie over de gemiddelde waarde van de voorraad wordt berekent. Dit bespaart kosten en de dekkingen sluiten altijd aan op de waarde van de voorraad!
  • Huurdersbelangverzekering: ontstaat er schade aan het gehuurde bedrijfspand door bijvoorbeeld een brand of een inbraak? Dan vergoedt deze verzekering de herstelkosten.
  • Bedrijfsschadeverzekering: mocht er omzet als gevolg van een schade plots terugvallen, zijn vaste lasten zoals huur en salarissen verzekerd.
  • Reconstructiekostenverzekering: Als administratie beschadigd raakt en gegevens gaan verloren, helpt deze verzekering met de kosten die erbij komen kijken om de administratie weer op orde te krijgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul voor de aanvraag onderstaand formulier in voor meer informatie en onze specialisten nemen uiterlijk binnen 5 werkdagen contact opnemen.

Ben je lid van MODINT?In welke verzekering(en) heb je interesse?