Open menu

MODINT Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 70

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) staat u bij als er schade aan personen of zaken wordt toegebracht. Onze AVB is al jarenlang succesvol in de praktijk gebleken en heeft al vele ondernemers in de branche geholpen.

Met de AVB van MODINT Verzekeringsdienst verzekert u uw bedrijf tegen schade die u of een van uw medewerkers veroorzaakt. Dit kan schade bij klanten, schade die medewerkers elkaar toebrengen of schade die werknemers tijdens hun werkzaamheden oplopen zijn. Als dit gebeurt, biedt de AVB u de noodzakelijke juridische bijstand en financiële zekerheid.

Zowel schade die aan personen wordt gedaan (letselschade) als schade die aan zaken wordt gedaan (zaakschade) vallen onder de dekking van de AVB. Denk hierbij aan een bedrijfsongeval, schade door uw medewerkers of fouten tijdens het uitvoeren van werkzaamheden bij uw klant. Deze schades kunt u vervolgens verhalen op de AVB.

U heeft waarschijnlijk een particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Dit dekt de schade die u bijvoorbeeld aan de bezittingen van uw buren toebrengt. Toch bent u met een particuliere aansprakelijkheidsverzekering niet verzekerd voor schade die u veroorzaakt tijdens uw werk. Daarom is het voor ondernemers belangrijk om ook een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven af te sluiten. Mocht u onverhoopt schade maken tijdens uw werk, bent u hiervoor verzekerd en kan dit u enorm veel kosten besparen!

U bent verzekerd tot een bedrag van € 5.000.000,- per aanspraak met € 10.000.000,- als maximum bedrag per verzekeringsjaar.

Interesse in de AVB?

Overweegt u om een AVB af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

Bent u lid van MODINT?