Open menu

MODINT Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 70

Over ons

Ons team
Uw adviseurs bij MODINT Verzekeringsdienst zetten zich in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de mode-, interieur-, tapijt- en textielbranche. U kunt een afspraak met ze maken om uw verzekeringsportefeuille door te nemen en te bekijken hoeveel u kunt besparen. Ons team werkt al jaren in de verzekeringsbranche en heeft veel ervaring met het verzekeren van de diverse risico's die binnen de branche spelen.

Over MODINT Verzekeringsdienst
MODINT Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met MODINT met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt terecht bij één dienst waar verzekeringsspecialisten u te woord staan voor al uw verzekeringsvragen.

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
MODINT Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van onze dienstverlening

Contactgegevens

T:  010 - 288 49 70
E:  info@modintverzekeringsdienst.nl

Ons team

Frank Kok

Adviseur 

Esther van de Polder

Adviseur 

Hans Jacobs

Adviseur 

Dennis Woudenberg

Adviseur 

Peter de Vries

Adviseur