Open menu

MODINT Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 70

Naast schade aan het pand, kan ook schade ontstaan aan de goederen en inventaris die in het gebouw aanwezig zijn. De schade aan inventaris kan ontstaan door onder andere brand, ontploffing, inbraak of vandalisme. Maar ook door bijvoorbeeld verhuizing (binnen Nederland) of beroving. Een goederen- en inventarisverzekering is vergelijkbaar met de inboedelverzekering voor particulieren. Alleen betreft het hier de inboedel/inventaris van een bedrijf. Tevens kunnen eventueel aanwezige (opgeslagen) voorraden van goederen worden verzekerd.

Waarom de goederen- en inventarisverzekering

Groothandels in de mode-, interieur en textielbranche spelen een cruciale rol als schakel tussen importeurs/exporteurs en fabrikanten enerzijds en retailers anderzijds. Natuurlijk is het belangrijk dat uw bedrijfspand, inventaris en goederenvoorraad goed verzekerd zijn. Want anders draait u bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme of storm zelf voor de financiële gevolgen op. MODINT Verzekeringsdienst is specialist op het gebied van risico's binnen de mode-, interieur en textielbranche. Dus ook voor het verzekeren van uw groothandel kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Wat is er verzekerd?

De inventaris en goederen verzekering verzekert uw goederen- en bedrijfsmiddelen tegen brand, ontploffing, blikseminslag, lekkage en diefstal. De inventaris is tegen de nieuwwaarde verzekerd en de goederen zijn op basis van de inkoopwaarde verzekerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Bent u lid van MODINT?